Sunday, December 12, 2010

saje nak cube,try & test

haluuuuu...lamenyer tak update.ade dlm pale otak dah ape nk tulih selame menghilang neh.tp mood jer tadak lagi.takperla tapi yang ini rase cam miang jer nak citer.saje je la kan.ekceli pn kechek sgt geram dan tegedik2 jer bile tgk pompuan2 kat luar tu yg sgt cun pakai shawls sama itu cotton inner.alaa..inner yg setepek kat dahi tu.dah lama pn kechek geram nak bergaya ala2 stylo gitu.tapi bile diambil kira faktor shape muke ni.haisehh!bulat gote plus dahi suak lagi.tapi. akibat keterujaan yang melampau dan makcik2 dan kakak2 yg jual shawl menawan kalbu tu, maka terbeli dan tercube la nak pakai kan.erm..first impression.not bad.ekeke!!bile pakai jer inner tu, hamik kau!keluasan dahi seluas padang bola ni boleh dikurangkan.kelebaran muke dapat di cover dgn kaca mata.pastu rasa cam stylo jer bile pakai ngan sun glass..muwahahaha!!weh lantok aku la nak syok sendiri.dah xder org sgt nak puji.janji hubby aku cakap aku comel cam budak sekolah tingkatan 3.weh! aku awet mude siottt!!~nah tatap gambar la pule yer..


si lebar

si lebar dengan suami

pss:nati nak update citer pasal MAHA n macam2 ade.