Thursday, March 22, 2012

saya nak cantek,saya nak sehat ^_^

Salam...

my so first entry for 2012...

Sume orang akan rasa kaget bila tahun baru menjelma.Mana tidaknya, tahun baru umur pon barulah.Tapi jangan nak bermimpi umur korang akan turun.Yang betolnya bagaimana fizikal anda?Pn Kechek tidaklah membuat entry yang berbaur untuk promote malah lebih kepada berkongsi. Sejak koje gomen n mostly masa byk di office ni, nafsu makan makin menjadi2.Hasilnya, penampilan Pn Kechek mantain cute tp gebu.Gebu yg tak molek maksud Pn Kechek.miahahaha!tiap pg bersiap nak g kerja, tgk diri depan cermin rasa nak pecah2kan jer cermin tu.Cuba untuk tenung manala tau tibe2 tukar jd Neelofa kan!ahaks verangan kau lah si katik. Wp fizikal Pn kechek ni kecil molek, tp barang dalam tak molek. Angin satu badan, digestion system not proper function, period circulation sometimes problem. So, untuk mengatasi sume permasalahan dalaman tu, Pn kechek try google apa produk terbaik. Bila tny sorang kawan yg skrg dah ghope model, dia pon suggest satu product ni. Actually, dah lama produk ni, tp abaikan sbb masa tu masih comel dan barang tu pon mahei nok mampuih!let me introduce wat the product that pn kechek recently used.


Premium Beautiful Set

Premium Beautiful Set ni mmg mahal kalau beli cash.Ini product kesihatan dpd HAI-O Marketing.Pn Kechek beli ni dgn kawan adik.Boleh byr ansur2 RM100/sbln. Daripada duit mengalir ke bende lain yg tak nampak, baik purchase kan?pakai mende alah ni kene ade disiplin yang tinggi.8 jam sehari lebih pon takpe korang kene balut badan korang dgn long bra,waist nipper n long girdle.Tp jgn korang pakai mende alah ni pastu baham makan satu tempayan.Ade gak tecabut sume besi2 keluli tu kang.Hasilnya, korang akan dpt body figure yg ideal.Product ni 70% kesihatan,30% langsing.Byk lagi kelebihannye, korang google lah sendiri.Ramai customer yg dah pon buat testimonial.Pn kechek baru guna seminggu, tp mmg best.Nanti Pn kechek update keberkesanan pb ni weekly ok.


Tunku Herba daripada Leesa Formula

Dah lama Pn kechek cari tunku.Yang bestnye tunku batu sungai tu.Tapi manalah nok cari. Last-last g kat stall dlm giant tu beli tunku herba ni.Nasib baik ada.Pn kechek guna time period.Tunku atas perut perghhhh!mmg bestlah.Segalanya lawas.Maklumla badan kecik tp byk angin maa.Kejap2 sendawa kejap2 kentut.Time kentut tulah plg nikmat.Sbb mmg rasa ringan tubuh.pastu nak berak pon lancar jer.ekekeke.tak senonoh je kan.Ok, dua product ni mmg serasi ngan Pn kechek. Sharing is caring.