Thursday, June 14, 2012

Dua tahun yang tidak pernah jemu

Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke-2 Sayang......

Selalunya bab2 tarikh keramat ni org pompuan yg sensitif dan too concern.Tp 11 Jun 2012lepas, my bulat give me warm hug from back and said ....."Happy Anniversary My Princess,abang syg adda sebelum,selepas n selamanya"....wp ucapan nye agak ke laut, tp Pn Kechek dah lali ngan lawak2 yg sering membawa maksud tersirat itu.Memang tak terbalas lah ucapannye.Tau ape respon Pn Kechek??hermm...."eh!abg sure ke arini 2nd anniversary?" sbb die seorang yg slalu tertukar tarikh.Pernah tejadi die tesalah wish besday Ayoh (my FIL) 2 hari sebelum.Yang ayohnye plak 2x5 anoknyer.Haihhh!pasrah mak tau!!But anyhow, there is only one happiness in life,to love and be loved.Thn ni xde special gift pasainye dah terberi mase my birthday.Mungkin tu pakej kot.ngeee :p

 Dua Tahun Tanpa Jemu

No comments: