Thursday, June 14, 2012

petua turun temurun yang paling mustajab

Salam...

Pn Kechek just nak share petua yang boleh diiktiraf plg mustajab/mujarab/superb & mmg awsome lahh!!hehe...sume orang kat luar sane especially kaum hawa akan mengeluh resah dan gelisah bila figure dh out of service.Keluarlah produk cap rimau gajah pon belom tentu berkesan.Lagi2 kalau kite ni bkn jenis yg berdisplin. Hermm...so, untuk menjaga kesihatan di samping menjaga kocek agar tidak berlubang, satu2 nyer petua boleh kita praktikkan ialah banyakkan minum air masak dan kalau boleh suam. Memang byk kelebihan antaranya mengawal suhu badan, bantu lancarkan sistem pencernaan, bantu masalah sembelit, migrain, dan byk lagi lah.Pn Kechek ni mmg payoh beno nak minum air masak.Tp, bila dah paksa tu n ada kesannya, sekarang ni mmg xleh langsung klu x minum air masak.Kalau g kedai tu air manis order,air suam pon mesti order skali.


So, apa lagi......sila lah mencuba!!!!

No comments: